Home » Posts tagged "palu arit"

PALU ARIT GAMAN KANGGO URIP

paluarit

Ngarit ayo podo ngarit Malu ayo podo malu Tandang gawe, gawe butuh urip Ora nyolong ngapek barang liyan Palu-palu ambek arit Gaman-gaman kanggo urip Mbabat suket palu malu paku Sawah bersih omah ugo mari Gumun ndeleng wong sak iki Ndandak/ndilalah wedi nyekel palu arit Palu...

Continue reading »